Nanil Catering Sibiu
Ne bucurăm că ai ajuns la noi. Suntem echipa care îți va duce cateringul la un alt nivel. Experiența în domeniu, flexibilitatea meniurilor și creativitatea culinară ne-au definit munca timp de peste 20 ani. Fiecare ramură a serviciilor noastre este administrată cu pasiune și profesionalism. Toate produsele alimentare sunt preparate în spații certificate și amenajate corespunzător. Fiecare membru al echipei noastre are în spate experiența care dă viața preparatelor inedite cu un gust desăvârșit. Calitatea și prospețimea alimentelor sunt esențiale.
Catering industrial
Pranzul angajatilor dumneavoastra trebuie sa fie mereu proaspat gătit și diversificat. Alegeti serviciul de catering industrial pentru a beneficia de meniuri preparate cu gust si savoare. Asigurati-va ca angajatii companiei dumneavoastra vor avea un pranz sanatos si gustos.
Evenimente private
Secretul oricarui eveniment reusit este un meniu altcatuit corect. Indiferent de evenimentul dumneavoastra, noi va oferim o gama larga de meniuri pe care le putem adapta cerintelor evenimentului dumneavoastra.
Scoli si after-school
Este important ca cei mici sa aiba o alimentatie sanatoasa si echilibrata. La pregatirea meniurilor pentru școli si afterschool alegem cu mare atentie produsele si ingredientele, iar bucatarii nostri sunt mereu creativi in prepararea retetelor.
Meniul zilei de la Nanil Catering Sibiu
Gustos, proaspat, sanatos sunt cuvintele ce descriu meniul de la ora zece. Va pregatim cu grija mancarea pentru a fi servita la fix. Incepand cu retetele traditionale si pana la cele mai moderne, va putem oferi meniul perfect pentru oricare zi a saptamanii. Alege meniul ce se potriveste cel mai bine cu poftele si preferintele tale, iar noi il vom prepara cu atentie si drag.
-
Meniul Zilei – Luni
Salata aperitiv
(SA) – Salata cu pui si branza gorgonzola 300g – 18 lei
Ciorba
(C) – Bors ardelenesc de porc 20/350ml – 10 lei
(CV) – Vegetarian – Ciorba cu verdeturi de primavara 350ml – 10 lei
Fel principal
(FELUL ZILEI) – File de cod in panada, cu lamaie, cartofi natur si broccoli 260-300g – 15 lei
(F1) – File de cod in panada, cu lamaie, cartofi natur si broccoli – 120/20/250g – 20 lei
(F2) – Mixed grill – ceafa de porc, pulpa de pui, cabanos de curcan servit cu cartofi wedges si sos de iaurt – 120/200/50g – 20 lei
(FV) – Vegetarian – Tagliatelle cu sos de smantana cu hribi si parmezan 350g – 18 lei
(FP) – Post – File de cod in panada(post) ,lamaie si cartofi wedges 350g – 18 lei
Salata
(SP) – Salata proaspata 100g – 4 lei
(SM) – Salata muraturi 100g – 4 lei
Desert
(D) – Clatite cu gem de prune 100-150g – 8 lei
-
Meniul Zilei – Marti
Salata aperitiv
(SA) – Salata cu somon si avocado 300g – 18 lei
Ciorba
(C) – Supa de pui cu taitei 20/350ml – 10 lei
(CV) – Vegetarian – Supa crema de legume cu crutoane si verdeata 350ml – 10 lei
Fel principal
(FELUL ZILEI) – Pastrama din piept de curcan, fasole batuta si salata de varza murata 260-300g – 15 lei
(F1) – Pastrama din piept de curcan,fasole batuta si salata de varza murata 120/250/50g – 20 lei
(F2) – Snitel cordon bleu, cartofi rondele si sos tartar 150/220/30g – 20 lei
(FV) – Vegetarian – Snitel din dovlecel si vinete cu mozarella, cartofi rondele si salata verde 350g – 18 lei
(FP) – Post – Snitel soia, fasole batuta si salata de varza murata 350g – 18 lei
Salata
(SP) – Salata varza 100g – 4 lei
(SM) – Salata muraturi 100g – 4 lei
Desert
(D) – Strudel cu mar servit cu sos de vanilie 100-150g – 8 lei
-
Meniul Zilei – Miercuri
Salata aperitiv
(SA) – Salata cu ton, fasole boabe si avocado 300g – 18 lei
Ciorba
(C) – Ciorba de cartofi cu afumatura, tarhon si smantana 20/350ml – 10 lei
(CV) – Vegetarian – Ciorba de legume cu verdeturi de primavara 350ml – 10 lei
Fel principal
(FELUL ZILEI) – Costita la cuptor cu cimbru, usturoi si bere servita cu varza noua calita 260-300g – 15 lei
(F1) – Costita la cuptor cu cimbru, usturoi si bere servita cu varza noua calita 180/250g – 20 lei
(F2) – Snitel parizian, piure cartofi 150/250g – 20 lei
(FV) – Vegetarian – Halloumi la grill , cartofi noi si rosii cherry la cuptor 350g – 18 lei
(FP) – Post – Cartofi noi cu tofu si rosii cherry la cuptor 350g – 18 lei
Salata
(SP) – Salata proaspata 100g – 4 lei
(SM) – Salata muraturi 100g – 4 lei
Desert
(D) – Prajitura cu visine 100-150g – 8 lei
-
Meniul Zilei – Joi
Salata aperitiv
(SA) – Salata cu prosciutto si parmezan 300g – 18 lei
Ciorba
(C) – Ciorba de pui a la grec 20/350ml – 10 lei
(CV) – Vegetarian – Supa crema de broccoli 350ml – 10 lei
Fel principal
(FELUL ZILEI) – Piept de curcan cu sos sweet chilli si zucchini, servit cu orez 260-300g – 15 lei
(F1) – Piept de curcan cu sos sweet chilli si zucchini, servit cu orez 120/30/250g – 20 lei
(F2) – Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana, servit cu cartofi zdrobiti cu unt 120/30/250g – 20 lei
(FV) – Vegetarian – Cascaval pane, cartofi prajiti si salata de gogosari murati 350g – 18 lei
(FP) – Post – Sote de ciuperci si cartofi prajiti 350g – 18 lei
Salata
(SP) – Salata varza 100g – 4 lei
(SM) – Salata muraturi 100g – 4 lei
Desert
(D) Papanasi fierti tavaliti in nuca si pesmet 100-150g – 8 lei
-
Meniul Zilei – Vineri
Salata aperitiv
(SA) – Salata cu pastrama de curcan, branza si oua 300g – 18 lei
Ciorba
(C) – Ciorba de perisoare 30/350ml – 10 lei
(CV) – Vegetarian – Supa crema de ciuperci cu crutoane 350ml – 10 lei
Fel principal
(FELUL ZILEI) – Pui in sos picant servit cu mamaliguta gratinata 260-300g – 15 lei
(F1) – Pui in sos picant servit cu mamaliguta gratinata 120/30/250g – 20 lei
(F2) – Tagliatelle cu muschi de vita si sos de smantana cu hribi 200/50/150g – 20 lei
(FV) – Vegetarian – Bulz cu branza de burduf, copt pe grill, servit cu smantana grasa 350g – 18 lei
(FP) – Post – Tocanita de telina cu mamaliguta 350g – 18 lei
Salata
(SP) – Salata proaspata 100g – 4 lei
(SM) – Salata muraturi 100g – 4 lei
Desert
(D) – Crema caramel 100-150g – 8 lei
Salata aperitiv
Salata cu ton si fasole rosie 300g (12 lei)
Ciorba
Ciorba
Fel principal
Friptura de porc cu sos de legume si cartofi natur 100/250gr
Salata
SP – Salata proaspata 100g
SM – Salata muraturi 100g
Desert
Capsuni cu ciocolata
O echipa pregatita
Cunoaste bucatarii nostri
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.
Stephen Sa
Master Chef
Stephen Sa
Master Chef
Stephen Sa
Master Chef
Lideri pe piata de catering sibiu
Managementul orientat catre consumator si spre cerintele actuale de pe piata, calitatea materiilor prime si selectarea lor atenta sunt factorii care ne determina pozitia de lideri din domeniului catering-ului. Promovam cu drag produsele furnizorilor locali fiindca prospetimea produselor este elementul-cheie pentru obtinerea preparatelor savuroase.