Din 2000

Catering Sibiu

Nanil Catering Sibiu

Buna vizitatorule,

Ne bucurăm că ai ajuns la noi. Suntem echipa care îți va duce cateringul la un alt nivel. Experiența în domeniu, flexibilitatea meniurilor și creativitatea culinară ne-au definit munca timp de peste 20 ani. Fiecare ramură a serviciilor noastre este administrată cu pasiune și profesionalism. Toate produsele alimentare sunt preparate în spații certificate și amenajate corespunzător. Fiecare membru al echipei noastre are în spate experiența care dă viața preparatelor inedite cu un gust desăvârșit. Calitatea și prospețimea alimentelor sunt esențiale.

Catering industrial

Pranzul angajatilor dumneavoastra trebuie sa fie mereu proaspat gătit și diversificat. Alegeti serviciul de catering industrial pentru a beneficia de meniuri preparate cu gust si savoare. Asigurati-va ca angajatii companiei dumneavoastra vor avea un pranz sanatos si gustos.

Evenimente private

Secretul oricarui eveniment reusit este un meniu altcatuit corect. Indiferent de evenimentul dumneavoastra, noi va oferim o gama larga de meniuri pe care le putem adapta cerintelor evenimentului dumneavoastra.

Scoli si after-school

Este important ca cei mici sa aiba o alimentatie sanatoasa si echilibrata. La pregatirea meniurilor pentru școli si afterschool alegem cu mare atentie produsele si ingredientele, iar bucatarii nostri sunt mereu creativi in prepararea retetelor.

Chiar si zilnic

Meniul zilei de la Nanil Catering Sibiu

Gustos, proaspat, sanatos sunt cuvintele ce descriu meniul de la ora zece. Va pregatim cu grija mancarea pentru a fi servita la fix. Incepand cu retetele traditionale si pana la cele mai moderne, va putem oferi meniul perfect pentru oricare zi a saptamanii. Alege meniul ce se potriveste cel mai bine cu poftele si preferintele tale, iar noi il vom prepara cu atentie si drag. 

 

Salata aperitiv

Salata cu ton si fasole rosie 300g (12 lei)

Ciorba

Ciorba 

Fel principal

Friptura de porc cu sos de legume si cartofi natur 100/250gr

Salata

SP – Salata proaspata 100g

SM – Salata muraturi 100g

Desert

Capsuni cu ciocolata

O echipa pregatita

Cunoaste bucatarii nostri

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Nanil Catering Sibiu

Stephen Sa

Master Chef

Nanil Catering Sibiu

Stephen Sa

Master Chef

Nanil Catering Sibiu

Stephen Sa

Master Chef

De 20 ani

Lideri pe piata de catering sibiu

Managementul orientat catre consumator si spre cerintele actuale de pe piata, calitatea materiilor prime si selectarea lor atenta sunt factorii care ne determina pozitia de lideri din domeniului catering-ului. Promovam cu drag produsele furnizorilor locali fiindca prospetimea produselor este elementul-cheie pentru obtinerea preparatelor savuroase.